În  București, timp de trei zile, are loc Tech Expo, singura expoziție de tehnologie din Europa Centrală și de Est dedicată publicului larg.

Aceasta se desfășoară în Piața Constituției și oferă vizitatorilor accesul la cele mai noi gadget-uri și inovații din domeniul tech, dar și la ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business și a vieții personale.

Accesul la Tech Expo este gratuit și se face cu înregistrare pe  https://www.techexpo.ro/. Expoziția va putea fi vizitată în întregime și în mediul online, pe platforma MyConnector.

Trei zile de tehnologie live pentru publicul larg. 

La Tech Expo, cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton, iubitorii de tehnologie pot vedea și interacționa cu cele mai noi produse și soluții tech prezentate de companii locale și internaţionale.

Gadget-uri, vehicule electrice, gaming, roboti, drone

Pe lângă cele peste 70 de standuri cu gadget-uri, vehicule electrice, accesorii smart, produse și sisteme smart home și smart living, smartphone-uri, laptop-uri, tablete, gadget-uri, roboți sau drone, în premieră, va  fi amenajată o scenă unde vor avea loc paneluri de discuții, prezentări, demonstrații, unboxing-uri și sesiuni de gaming. Programul la scenă este împărțit pe zile, astfel: vineri, Tech Stage (tehnologii IT și digitalizare), sâmbătă, Gaming Stage (jocuri video) și duminică, The Future Stage (dispozitive, gadget-uri și aplicații de lifestyle și business).

Deschiderea oficială a expoziției are loc sâmbătă, 17 iunie, ora 14.00, în prezența Viceprimarului Municipiului București, Stelian Bujduveanu, a Vicepreședintelui Autorității pentru Digitalizarea României, Dragoș Tohănean, a Secretarului de Stat de la Ministerul Educației, Sorin Ion, și a reprezentanților organizatorului Universum Expo și companiilor partenere, Cognizant Softvision și BOSCH.

Aceasta este urmată de un panel cu participarea reprezentanților Primăriei Generale și ai primăriilor de sector, pe cea mai importantă temă pentru o capitală de secol XXI, a unei țări U.E., “Digitalizarea orașului: propuneri, obstacole, soluții”. Panelul va fi moderat de către Eduard Dumitrașcu, Președintele Asociație Române pentru Smart City.

Minorii pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult sau dacă prezintă procură din partea părinților.