Chiar dacă pandemia nu s-a încheiat, nu este prea devreme să vă gândiți cum veți relua viața amoroasă când va veni momentul.

De exemplu, vei fi mai atent cu cine alegi să ieși sau pur și simplu vei vrea doar să întâlnești persoane noi? În timp ce unele semne zodiacale vor aborda întâlnirea post-carantină compensând timpul pierdut, alții vor alege să o aștepte până când vor întâlni pe cineva demn de a părăsi carantina. Nu există nici un mod corect sau greșit de a face asta – de fapt, fiecare semn zodiacal va reintra în lumea întâlnirilor diferit.

Berbec

Berbecii sunt energici și doresc să facă prima mișcare. Carantina i-a făcut să fie mult mai încântați să iasă din izolare și să cunoască oameni noi, așa că vor stabili întâlniri de fiecare dată când au ocazia.

Taur

Lent și constant, Taurul nu a fost niciodată unul care să facă schimbări rapide. Cei din zodia Taurului sunt notorii pentru că sunt puțin leneși- sunt perfect mulțumiți cu  lâncezitul pe canapea în fiecare sfârșit de săptămână. Poate dura ceva timp să înceapă să-și facă planuri de întâlniri. Iar când decide să iasă, Taurul poate fi mai atent cu cine se întâlnește după carantină. Nu îi plac persoanele repezite, nepoliticioase și cu care nu are ce să vprbească. La Taur, este nevoie de mult mai mult decât o față frumoasă și un corp armonios pentru a întoarce capul.

Gemeni

Gemenii adoră să fie în preajma oamenilor și vor căuta oportunități de a cunoaște persoane noi odată ce vor părăsi carantina. Se vor lansa în lumea întâlnirilor cu o abordare „hai să vedem ce se întâmplă”. Pentru un Geamăn, promisiunea unui parteneriat intelectual poate fi mult mai atractivă decât pentru alte zodii. Este practic imposibil pentru cei din zodia Gemeni să fie romantici cu cineva cu care nu pot comunica. Nu vor căuta imediat o relație, dar vor fi deschiși dacă persoana potrivită a venit.

Rac

Racul și-au petrecut timpul în carantină având grijă de casa și familia lor. Romantismul nu era prea mult în mintea lor. Potrivit astrologilor, Racul va fi în căutarea cuiva de care nu trebuie să aibă grijă. În schimb, va dori un partener care să poată avea grijă de el. De obicei, persoanele din zodia Racului se deschid și au încredere în alții mai greu, astfel încât pot încerca întâlniri virtuale pentru o perioadă. După ce vor simți că există o legătură emoțională, se vor simți în siguranță la o întâlnire personală, reluând, astfel viața amoroasă.

Leu

Leos va continua să facă din întâlnirea online o experiență distractivă. Persoanele din această zodie pot sta acasă un pic mai mult, mai ales dacă reușesc să găsească pe cineva care să le atragă interesul online. Leul va fi în căutarea unui partener care își îmbunătățește constant imaginea și căruia îi place să fie în centrul atenției. Vor dori atenție și afecțiune după carantină și vor căuta pe cineva care să le ofere asta.

Fecioara

Căutarea perfecțiunii de către Fecioară se extinde și la viața ei amoroasă. Acesta este un semn zodiacal care va fi foarte prudent cu privire la cine se întâlnește după carantină. Acest lucru poate duce și la nopți singure nesfârșite, dacă Fecioara lasă standardele imposibil de ridicate s-o împiedice să cunoască pe cineva fizic și emoțional.

Balanța

Balanțele sunt cunoscute ca fiind destul de indecise, așa că vor cântări toate variabilele înainte de a se arunca în viața amoroasă post-carantină. O Balanță va căuta, probabil, o relație, așa că o va lua foarte încet. Va dori să se asigure că ține cu adevărat la partener înainte de a trece la manifestarea fizică a relației. Balanțele sunt în căutarea unei persoane fidele și pe termen lung.

Scorpion

Scorpionilor le place să petreacă timp cu ei înșiși și poate au luat chiar o pauză de la întâlniri în timpul carantinei. Acest semn intens de apă va fi gata pentru a reveni la întâlniri odată ce se va încheia carantina. Însă se grăbesc adesea să aibă o relație sexuală înainte de alt tip de relație. Scorpionii apreciază intimitatea emoțională, dar asta se întîmplă mai târziu. În primul rând, Scorpionul vrea să-și îndeplinească nevoiel fizice.

Săgetător

Pofta de viață a Săgetătorului îl va face nerăbdător pentru o aventură post- carantină, dar mai mult pentru distracție. Se așteaptă de la persoanele cu care se întîlnesc să fie deschise ”la minte” și să nu aibă pretenții pe termen lung. Săgetătorul nu va fi atras de cineva care nu este capabil să țină pasul cu dorința lui de a explora. Fiind aventurieri, ei vor fi în căutarea unor persoane spontane, care le apreciază onestitatea și entuziasmul.

Capricorn

Capricornii tind să ia întâlnirile și relațiile foarte în serios. De obicei, se apropie destul de greu de cineva și rareori flirtează doar pentru distracție. Nu sunt înclinați să aibă relații pasagere. Ei doresc angajament pe termen lung, casă și familie.

Vărsător

Vărsătorii adoră sentimentul de libertate și se așteaptă ca spațiul lor personal și nevoia de libertate să fie respectate. Acesta este un semn care nu va căuta în mod activ o poveste amoroasă după carantină. Dacă, totuși, ajung să se conecteze cu cineva, această relație va evolua așa cum vor ei.

Pești

Peștii adoră să fie îndrăgostiți. Sunt cunoscuți pentru că sunt romanticii fără speranță și visătorii zodiacului. Dacă nu au avut noroc să întâlnească pe cineva special în carantină, s-ar simți puțin cam deprimați pentru a relua întâlnirile imediat. Însă, odată revenită buna dispoziție, un Pește este dornic să mulțumească și se adaptează la cerințele relației. Este o zodie pe care iubirea o revitalizează.