Consultații dermatologice gratuite au loc în Sun Plaza. Dacă nu ai fost de mult timp sau poate niciodată la dermatolog pentru un control amănunțit, dacă vrei să afli ce tip de ten ai, acum este momentul, pentru că în perioada 24 – 26 februarie, Sun Plaza îți oferă acest prilej, gratuit.  

Medici specialiști vor efectua dermatoscopii, adică vor verifica alunițele și petele de pe pielea ta cu ajutorul unui aparat numit dermatoscop, o lupă performantă.

În plus, un expert Sesderma îți va face o dermo-analiză cu ajutorul unui scanne și vei afla ce tip de ten ai, care este gradul de hidratare și Ph-ul, cât de profunde sunt ridurile tale, care este gradul acneei, cât de sensibil îți este scalpul (pielea capului) și cât de sănătoși și viguroși sunt foliculii de păr. Odată cu particularitățile tenului tău vei afla și care este rutina optimă de îngrijire. La finalul dermoanalizei, vei primi mostre de produse potrivite tipului tău de ten.

Consultațiile, la intrarea principală a mall-ului

Toate consultațiile sunt gratuite și au loc într-un spațiu special amenajat din Sun Plaza, la parter, aproape de intrarea principală.

Programul pentru dermatoscopii este:

  • vineri, 24 februarie, între orele 16 și 22
  • sâmbătă, 25 februarie, între orele 10 și 22
  • duminică, 26 februarie, între orele 12 si 18.

Pentru dermo-analize, programul este:

  • vineri, 24 februarie, între orele 16 și 20
  • sâmbătă, 25 februarie, între orele 12 și 20
  • duminică, 26 februarie, între orele 12 și 16.

Soarele, deshidratarea, poluarea, stilul de viață ne afectează pielea, dar nu reușim de fiecare dată să ne facem timp să mergem la un specialist. Ne bucurăm că acum, la Sun Help, aducem specialiștii la oameni. spune Irina Studineanu, reprezentant Sun Plaza.

„Grija pentru sănătatea pielii” este tema celei de-a patra ediții Sun Help, proiect gândit să vină în sprijinul comunității. Până în prezent, în cadrul seriei de evenimente, au fost abordate teme și activități ca: acordarea primului ajutor la nou-născuți sau cum ne protejăm în caz de cutremur, efectuarea de spirometrii gratuite.