Clinica PriMed are o capacitate de peste 1.000 de pacienți lunar ce pot beneficia gratuit și cu plată de servicii medicale de top, analize și investigații.

Într-o perioadă foarte grea, în care sistemul medical din România este supra-solicitat, iar pacienții cu boli cronice și sezoniere întâmpină mari dificultăți în a beneficia de serviciile la care au dreptul prin lege, Clinica PriMed (www.primed.ro) vine în sprijinul acestora și deschide un nou sediu în București, pe Bd. Dinicu Golescu nr. 10.

Bucureștenii, și nu numai, vor beneficia de aceleași servicii medicale gratuite, decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, în condiții de instituție privată: protecție maximă împotriva COVID-19, alte virusuri și bacterii, echipamente și aparatură noi, de ultimă generație, comunicare permanentă cu pacienții, recepție deschisă 12 ore pe zi, personal medical de renume.

Cu 17 specialități, 22  de medici specialiști și medici de familie, 9 cabinete de consultații,  Clinica PriMed are o capacitate de peste 1.000 de pacienți lunar ce pot beneficia gratuit și cu plată de servicii medicale de top, analize și investigații la pediatrie, ortopedie, neurologie, psihiatrie, cardiologie, obstretică ginecologie, pneumologie, gastroenterologie, dermatovenerologie, ORL, endocrinologie, urologie, nutriție, dermatocosmetică, medicină internă, medicină de familie și oftalmologie.

Investigații specializate

Clinica PriMed oferă consultații, investigații, ecografii, fișe de preschimbare a permisului auto, analize de laborator, la cele mai înalte standarde. Printre investigațiile ce pot fi făcute în cadrul clinicii se numără endoscopie, colonoscopie, fibroscopie, spirometrie, holter TA, holter EKG, ecografie doppler artere carotid și vertebrale, electrocardiogramă, ecografii abdominale, de cord sau ecografii de făt. Totodată, Clinica PriMed se bucură de faptul că este printe puținele clinici generaliste din București ce oferă servicii dermatocosmetice de top, precum terapia vampir (plasmifiling), o metodă modernă ce aparține medicinei regenerative, ce injectează plasma pacientului în țesutul ce se dorește a se vindeca sau întinerii, ori tratamentul pentru transpirație excesivă (hiperhidroza axilară), dar și scaning-ul de alunițe cu ajutorul aparatului de utimă generație, IR Skin.

Pentru Clinica PriMed este foarte important să fie în pas cu tehnologia, astfel că, pentru realizarea analizelor, investigațiilor și tratamentelor medicale se folosește cea mai nouă și performantă aparatură.

Echipa

Pe lângă tehnologia și echipamentele performante, clinica se bucură de servicii de asistență medicală specializată de calitate și, nu în ultimul rând de o echipă de încredere, formată din dr. Paul Năstase, medic specialist în ortopedie și traumatologie, supraspecializat în chirurgie artroscopică, chirurgia genunchiului și chirurgie conservatoare articulară și în medicina regenerativă, dar și medicul ortoped român care l-a pus la propriu pe picioare pe Ian Gillan, solistul de la legendara trupă rock Deep Purple, dr. Monica Popescu, specializată în alergologie și imunologie clinică, dermatocosmetică, dermatovenerologie, cu un portofoliu bogat de publicații, printre care Recomandări în tratamentul astmului, o carte foarte utilă și interesantă pentru cei ce suferă de această afecțiune, dr. Tudor Ionescu, Medic Specialist ORL, supraspecializat în laringologie la Manchester Royal Infirmary, dar și dirijor fondator al Corului Vox Medicalis, cu peste 250 de concerte în țară și în străinătate și colaborări cu mari nume ale muzicii românești.

”Punem mare accent pe comunicarea permanentă cu pacienții, pe obținerea și analiza feedback-ului, suntem foarte deschiși la nou și ne adaptăm rapid realității actuale, astfel, pe lângă serviciile în clinică, oferim și consultații ONLINE, atât de necesare și importante în contextul panedmiei Covid-19. Suntem printre puținele clinici generaliste ce oferim acest tip de serviciu”, declară Mădălina Răican, Director Executiv Clinica PriMed.

Programul Clinicii PriMed este de luni până vineri, între orele 8:00-20:00. Consultațiile și investigațiile se fac cu programare la 021.9986 sau programari@primed.ro.