Maestrul Gheorghe Zamfir urcă pe scenă pentru un concert caritabil. Asociația Life Call împreună cu Radio România organizează în data de 25 martie, la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București), un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie.

Evenimentul va fi completat de un cocktail pentru cei care își doresc să stabiliească relații de colaborare cu inițiatorii acestui eveniment și cu artiștii.

Fondurile strânse la eveniment prin achiziționarea biletelor vor fi folosite cu scopul dezvoltării primei platforme digitale de consiliere online gratuită a acestor femei și în scopul de le a oferi ajutoare materiale și financiare.

Pe scena Sălii Radio, pe 25 martie, cu începere de la ora 19.30, se vor reuni artiști români cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără: “Regele naiului”, Maestrul Gheorghe Zamfir, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels. Gala va fi marcată și de momente artistice puse în scenă de Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan.

Evenimentul va fi prezentat de Alina Sorescu.
Accesul la concertul caritabil se face cu începere de la ora 19.00.

Bilete la concert pot fi achiziționate online, pe platforma de ticketing VivaBilet.ro 
Acestea au prețuri diferite, în funcție de poziția din sală:
Categoria I – 390 lei
Categoria II – 320 lei
Categoria III – 240 lei

Până pe 8 martie, toate categoriile de bilete la Gala Bunei Vestiri pot fi achiziționate cu o
reducere de 10%.

Cocktail caritabil

Concertul va fi urmat de o recepție de tip cocktail, cu începere de la ora 20:30. Biletul de participare la aceasta este 150 de lei și se poate cumpăra de pe platforma de ticketing VivaBilet.ro . Întreaga sumă de bani rezultată în urma vânzării acestor bilete de participare la cocktail și la concert va fi direcționată către inițierea, implementarea și mentenanța primei platforme online de consiliere gratuită a femeilor însărcinate aflate în nevoie, precum și către acordarea de ajutoare materiale și financiare pentru aceste femei și copilașii lor.

Platformă online de consiliere a femeilor însărcinate aflate în nevoie

Proiectul digital al Asociației Life Call implică resurse materiale și umane semnificative și se deruleaza în
patru etape majore:
 martie 2023 – Etapa de aliniere metodologică cu specialisti psihologi și sociologi
 aprilie – septembrie– Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale și zone ale țării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) și realizarea efectivă a cercetării pe un eșantion reprezentativ la nivel național
 iulie – octombrie – Realizarea propriu-zisa a platformei online și a conținutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării
 noiembrie – Lansarea platformei online de consiliere și sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Acest proiect digital (cu partea de cercetare si dezvoltare a platformei) este unul strategic pentru România prin care Asociația Life Call își propune să ajungp, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie. De asemenea, etapa de cercetare din acest proiect va fi parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei. Prin urmare, fără contribuția și implicarea comunității, acest proiect nu ar fi posibil.
Gala Bunei Vestiri la care vor participa artiști și oameni preocupați de bunăstarea și binele social și psihologic al unor mame însărcinate aflate în nevoie este o oportunitate unde fiecare se bucură de darul vieții.

Asociația Life Call, organizatorul evenimentului caritabil, are drept misiune derularea de programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și oferirea de consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut. Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajute material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani.

Cei care doresc să sprijine proiectele Life Call o pot face prin donații în conturile deschise la Banca Transilvania:
LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101